Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje novou Addamsovou rodinu?


ikona
Spooner
Addamsova rodinaCatherine Zeta-JonesJenny OrtegaLuis GuzmanNetflixTim BurtonWednesday
Legendární děsivá rodinka míří na Netflix. Kdo si ji zahraje?  

Že slavný režisér Tim Burton chystá nové seriálové zpracování Addamsovy rodiny, se už ví nějaký pátek. Netflixovská novinka Wednesday se pak bude soustředit na titulní mladou členku hororové rodinky, dceru v podání Jenny Ortegy z dvojky Chůvy na zabití či rodinného filmu Yes Day. V seriálu pak budeme sledovat její studentské časy na akademii Nevermore, kde se bude snažit přijít na kloub svým zvláštním schopnostem, tamnímu vražednému řáděni a také vyřešit 25 let starou záhadu okolo jejích rodičů. Zní to tedy sice jako nedávná Sabrinina děsivá dobrodružství, ale Burton má snad přichystaná i nějaká svá typická esa v rukávu. I když se bude projekt soustředit zejména na mladou krev rodiny Addamsových, dojde samozřejmě i na klasické postavy jejích rodičů. A nyní už víme, kdo se jich zhostí. 

Malinko děsivou maminku Morticii Addams si totiž zahraje Catherine Zeta-Jones, jež potřebuje výraznou roli po mnoha letech už jako sůl. A která se do této role na první pohled parádně hodí. To jméno jejího seriálového manžela je malinko překvapivější volbou. Hlavu rodiny Gomeze Addamse si totiž zahraje nečekaně Luis Guzmán, klasický představitel vedlejších a spíše humorných postaviček, jenž na první pohled na respektovanou hlavu děsuplné famílie úplně nevypadá. Ale necháme se překvapit, co Tim Burton a tvůrčí dvojice Al Gough a Miles Millar (Smallville, Into the Badlands) s tímto netradičním, ale rozhodně zajímavým castingem provede.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace