Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Září 2021


ikona
krauset
ACSScenes from a Marragie, FoundationSex EducationStar Wars
Impeachment, Foundation, Marriage 

Slétne se na nás už třetí řada upírské komedie Co děláme v temnotách (2. září, FX), inspirovaná stejnojmenným filmem Taiky Waititiho. Vrací se seriál vypravěčsky stabilní asi jako materiál, z něhož staví. Ano, řeč je o španělském hitu Netflixu Papírový dům (3. září, Netflix). Rána vám budou opět zpříjemňovat Jennifer Aniston a Reece Witherspoon v The Morning Show (3. září, Apple TV+). American Crime Story (7. září, FX) se tentokrát zaměří na impeachment a na sexuální skandál prezidenta Billa Cintona, ve středu dění Monica Lewinsky. Objeví se i druhá řada seriálu Wu-Tang: American Saga (8. září, Hulu) o formování hudebního klanu Wu Tang.

Šestou a finální řadu bude mít Lucifer (10. září, Netflix). Scenes from a Marriage (12. září, HBO), slavný film Ingmara Bergmana, se dočkal nové verze v minisérii s Oscarem Isaacem a Jessicou Chastain v hlavních rolích. V seriálu American Rust (12. září, Showtime) ztvární Jeff Daniels šéfa policie v jednom pensylvánském městečku, který je osobně zainteresován na případu vraždy, jelikož obviněným je syn ženy, kterou miluje. Hra o chromozom proběhne v adaptaci DC komiksu Y: The Last Man (13. září, FX) o posledním muži na zemi. The Lost Symbol (16. září, Peacock) je adaptací románu Dana Browna sledující mladého profesora symbologie Roberta Langdona. O sexuální osvětu podrobnější, než je otázka chromozomů, se postará třetí řada výborného seriálu Sexuální výchova (17. září, Netflix). 

Star Wars: Visions (22. září, Disney+) je animovaná antologie nabízející devět příběhů ze světa Star Wars inspirovaných anime. Wonder Years (22. září, ABC) bude nostalgickou komedií, v níž hlavní hrdina (Don Cheadle) vzpomíná na dospívání v Alabamě 60. let. Superhrdinský seriál Doom Patrol (23. září, HBO) se vrací ve třetí sérií. Tvůrce seriálu The Haunting of Hill House se představí s novým hororem Midnight Mass (24. září, Netflix). Drama o pomstě Goliath (24. září, Amazon Prime) v hlavní roli s Billy Bob Thorntonem se završí čtvrtou sérií. Fantasticky vypadající Foundation (24. září, Apple+), adaptace sci-fi trilogie Isaaca Asimova Nadace, vypráví o prognostikovi pádů Galaktických impérií. S Jaredem Harrisem a Lee Pacem v hlavních rolích. Nových řad se dočkají i animované satirické klasiky Simpsonovi (26. září, FOX) a Family Guy (26. září, FOX). 


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace