Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové střípky: Phoebe Waller-Bridge a mrtví detektivové


ikona
Sam.Vimes
axis of timebridget regandark windsmr and mrs smithphoebe waller-bridgestřípkythree pines
Nové projekty a adaptace, castingové změny, obnovení i rušení seriálů a další drobné novinky. 

Obnovujeme nepravidelnou rubriku novinkových střípků se souhrnem malých zpráv ze seriálového světa, na něž se v samostatných článcích nedostalo.

Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) si nakonec nezahraje v nové verzi Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů. Na vině jsou klasické "tvůrčí neshody". Donald Glover u projektu nadále zůstává a nyní se hledá nová paní Smithová. Ve třetí řadě Batwoman se objeví Bridget Regan (Legend of the Seeker) v roli ekoteroristky Poison Ivy. Ve druhé řadě startrekovské sólovky Picard se k obsazení připojí Annie Wersching (Bosch, Runaways) jako Borgská královna. Tu si už dříve zahrála Alice Krige nebo Susanna Thompson.


Rainn Wilson (The Office) si zahraje v Dark Winds, thrillerovém westernu podle knih Tonyho Hillermana. Wilsonovou postavou bude Devoted Dan, pokrytecký misionář. HBO Max objednalo Dead Boy Detectives, adaptaci komiksu od Neila Gaimana. Jeho hlavními postavami jsou duchové dvou kluků, kteří se rozhodnou nepokračovat do zásvětí, ale zůstat na Zemi a vyšetřovat zločiny spojené s nadpřirozenem. Na seriálu pracuje Steve Yockey (The Flight Attendant) a Jeremy Carver (Doom Patrol, Supernatural).

Alfred Molina se objeví v kriminální minisérii Three Pines od Amazonu, zahraje si hlavní postavu vyšetřovatele. Natáčení už začalo v Montrealu a Quebecu. Seriálové adaptace se dočká knižní trologie Axis of Time. Jde o příběh z alternativní historie, kde se vojenská jednotka s vyspělou technologií blízké budoucnosti při nehodě přenese do víru druhé světové války. Vojáci z první poloviny 20. století oceňují palebnou sílu svých nových spolubojovníků, ne tak ale jejich progresivní názory např. na ženy nebo rasové menšiny v armádě.

FX potvrdilo druhou řadu pro Reservation Dogs, komedii od Taiky Waititiho z prostředí indiánské rezervace.
Taktéž druhou řadu dostane basketbalový seriál Big Shot na Disney+. Již po první řadě ovšem končí Republic of Sarah na CW. A Dickinson s Hailee Steinfeld se na Apple TV+ uzavře nadcházející třetí řadou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace