Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Komiksový Hawkeye


ikona
Spooner
disney+Hailee Steinfeldhawkeyejeremy rennermarvel
Hawkeye, Kate Bishop a Vánoce! 

Marvel letos nepolevuje a kromě filmových Eternals či ve spolupráci se Sonym i třetího Spider-Mana nám naservíruje ještě jeden ze své vydatné porce hraných seriálů. A své sólovky se díky tomu konečně dočká sympatický lučištník Hawkeye s tváří Jeremyho Rennera. V novince od Disney+ pak předávat pomyslnou pochodeň talentované mladé lučištnici Kate Bishop, vzpomeneme si i na jeho éru Ronina a navíc se budou slavit i Vánoce! Ano, první upoutávka přichází s nečekaným vánočním feelingem, který vlastně až překvapivě funguje. 

Seriálový Hawkeye se pak představuje jako svižná buddy komedie, v níž to mezi Rennerem a Hailee Steinfeld zatím skvěle funguje. A Hailee hláškuje víc, než bych čekal. Škoda, že to celé chvílemi vypadá na můj vkus až příliš televizně a lacině, ale to mohou u Marvelu ještě doladit. Obzvláště když schovávají v rukávu ještě několik trumfů (Yelena Belova s tváří Florence Pugh) a celá upoutávka může vlastně ještě hodně mást tělem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace