Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Trailer: Druhá řada Picarda

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Neříká se, nevstoupíš dvakrát do téže řeky? Nebo něco v tom smyslu...

Na první sérii jsem se těšil, Star Trek mně doprovázel celé dětství a i mnoho let poté, takže návrat starých známých Borgů a oblíbených postav v čele se Stewartovým Picardem bylo jako splněný sen, který jsem ve skutečnosti neměl. Tím, že se už roky nepovažuji za skalního fanouška, jsem byl schopen překousnout odklon od původní mentality seriálů nebo filmů, nevadí mi ani depresivnější tón, který, jak mi řekl můj stále "Trekkies=vím nejlépe..." kamarád se prostě k ST nehodí. Ale...
Výsledkem byla série plná velkých slibů s rekordem, kdy se nepodařilo splnit ani jeden. Včetně nejvíc anti-klimatického finále, co jsem za poslední roky viděl.

I teď slibují návrat starých známých a víte co, podruhé stejnou chybu neudělám. Očekávání mám nulová, dokonce i od Stewarta. Pokud se druhá řada podaří, budu velmi rád, ale moc nadějí tomu nedávám. S největší pravděpodobností to bude další dutá, nemastná, nezajímavá slátanina, která rozvrhne spoustu zajímavých situací, jenom aby je vzápětí autoři vyřešili tím nejméně uspokojivým řešením, jaké si já, jako divák, dokážu představit.

Nechte už Star Trek konečně umřít. Dokud mu zůstala alespoň nějaká důstojnost. Raději dřívější skon s dědictvím, které vydrží, než umělé protahování, které zahubí jakoukoliv kladnou vzpomínku diváků nebo fandů a odsoudí neprávem Star Trek do propadliště dějin.
255028
Neříká se, nevstoupíš dvakrát do téže řeky? Nebo něco v tom smyslu... Na první sérii jsem se těšil, Star Trek mně doprovázel celé dětství a i mnoho let poté, takže návrat starých známých Borgů a oblíbených postav v čele se Stewartovým Picardem bylo jako splněný sen, který jsem ve skutečnosti neměl. Tím, že se už roky nepovažuji za skalního fanouška, jsem byl schopen překousnout odklon od původní mentality seriálů nebo filmů, nevadí mi ani depresivnější tón, který, jak mi řekl můj stále "Trekkies=vím nejlépe..." kamarád se prostě k ST nehodí. Ale... Výsledkem byla série plná velkých slibů s rekordem, kdy se nepodařilo splnit ani jeden. Včetně nejvíc anti-klimatického finále, co jsem za poslední roky viděl. I teď slibují návrat starých známých a víte co, podruhé stejnou chybu neudělám. Očekávání mám nulová, dokonce i od Stewarta. Pokud se druhá řada podaří, budu velmi rád, ale moc nadějí tomu nedávám. S největší pravděpodobností to bude další dutá, nemastná, nezajímavá slátanina, která rozvrhne spoustu zajímavých situací, jenom aby je vzápětí autoři vyřešili tím nejméně uspokojivým řešením, jaké si já, jako divák, dokážu představit. Nechte už Star Trek konečně umřít. Dokud mu zůstala alespoň nějaká důstojnost. Raději dřívější skon s dědictvím, které vydrží, než umělé protahování, které zahubí jakoukoliv kladnou vzpomínku diváků nebo fandů a odsoudí neprávem Star Trek do propadliště dějin.
0 0
reagovat
Po té hořkosladké tečce první sezóny, nevím nevím..
255027
Po té hořkosladké tečce první sezóny, nevím nevím..
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se