Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warrior se dočká seriálového pokračování


ikona
Ojik
Daniel CormierGavin OConnorMMATom HardyVálečníkWarrior
Tvůrci uctívaného zápasnického dramatu s Tomem Hardym pracují na novém příběhu.  

Sportovní drama Warrior režiséra Gavina O’Connora si v roce 2011 získalo přízeň kritiků i diváků a dodnes se, soudě alespoň dle internetových databází, u nich těší velké oblibě a úctě. O’Connor pak ku příležitosti desetiletého výročí uvedení snímku do amerických kin oznámil, že pracuje na volném seriálovém pokračování. Jak bývá u televizních reinkarnací filmů zvykem, novinka nebude pouze roztaženým remakem, ale zcela novým příběhem a duchovním nástupcem originálu, patrně zasazeným do stejného světa. 

Zatímco v původním snímku jsme sledovali do ringu přenesený souboj dvou odcizených bratrů z různých prostředí v podání Toma Hardyho a Joela Edgertona, seriál se zaměří hned na čtyři nové postavy. Proti sobě by nyní měli stát dva muži a dvě ženy, z nichž dva budou Američané, třetí z Irska a poslední muslimem z Paříže. Tvůrci se i tentokrát pokusí do příběhu z prostředí bojovníků MMA vnést sociální tématiku a pomocí nových hrdinů se budou zaobírat palčivými společenskými problémy. Hlavní role se zhostí bývalý zápasník a olympionik Daniel Cormier, pro něhož půjde o první hereckou zkušenost.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace