Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Batman se dočká dalšího spin-offu


ikona
Spooner
batmancolin farrellhbo maxpenguintučnák
Kdo z chystaného Pattinsonova dobrodružství dorazí na stream?  

Nové podání Batmana od Matta Reevese sice dorazí do kin až příští rok, Warneři a DC už ovšem vymýšlí všechny možnosti, jak projekt vytěžit na své streamovací službě HBO Max. Již loni tak zde dostal zelenou seriál pojednávající o gothamské policii, od něhož sice od té doby stihl odejít tvůrce Terence Winter, scenárista Vlka z Wall Street, ale také seriálových pecek jako Rodina Sopránů, Impérium – Mafie v Atlantic City, i přesto pořád doufáme v kvalitu. Ostatně jako u druhého komiksového kousku z tohoto univerza, který se začíná aktuálně chystat.

Svého vlastního seriálu by se totiž podle všeho měl dočkat Tučňák, jehož v blížícím se filmu ztvární k nepoznání proměněný Colin Farrell, kde by ovšem neměl mít příliš velkou roli. Chystaný seriál by pak měl pojednávat o Cobblepotovu vzestupu v gothamském podsvětí. Coby producent se o projekt postará režisér Matt Reeves a jeho parťák Dylan Clark. Jestli se do role vrátí samotný Farrell, zatím není stoprocentně jasné, tvůrci ovšem o jeho návrat samozřejmě hodně stojí a jednání jsou v plném proudu. O scénář se pak postará Lauren LeFranc, jež je podepsaná např. pod Agenty SHIELDu. Kdy přesně bychom se novinky měli dočkat, zatím není známo. A dost možná bude záležet, jak se povede v kinech a u diváků samotnému Batmanovi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace