Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hudební Ladíme! fasuje spin-off


ikona
Spooner
adam devineladíme!peacockpitch perfect
Továrna na covery slavných songů bude pokračovat. Akorát bez holek. 

Hudební jednohubka Ladíme! s Annou Kendrick sice nebyla nikterak velkým kvalitativním zázrakem, šikovně však využila tehdejšího trendu a capelly, přihodila covery úspěšných songů a stala se hitem, která vydělala v kinech za málo peněz hodně velký balík. A to rovnou třikrát. Kvality tohoto hudebního kousku šly po fajnové jedničce s každým dalším dílem níž a níž, své prachy ale tato série dokázala vydělat vždycky. A jelikož streamovací služba Peacock se po seriálové stránce nerozjíždí zrovna dobře, rozhodli se zde tuto prověřenou značku Universalu pořádně vytěžit. 

Ladíme! se tak dočká seriálového spin-offu, v němž ovšem nebudeme sledovat osudy žádné z hrdinek z dívčího zpívajícího spolku a ani nás nečeká nová zpívající generace z tamní univerzity. Série se totiž bude točit okolo vedlejší postavy Bumpera, jenž zpíval v konkurenční klučičí skupině. A opět si ho zahraje Adam Devine. Děj se bude odehrávat několik let po filmových událostech, kdy se Bumper rozhodně odstěhovat do Německa, v němž díky jednomu hitu slavil úspěch, aby zde oživil svou skomírající hudební kariéru. K projektu se pak kromě Devinea vrací v roli producentky herečka a režisérka Elizabeth Banks. Obavy z toho, že se bude jednat o totální zbytečnost a lacinou ždímačku peněz, by se mohly rozplynout díky scenáristce a showrunnerce projektu Megan Amram, která má na kontě zejména oceňovaný komediální seriál Dobré místo. Tak uvidíme, zda pod jejím vedením nebude výsledek vypadat stejně pitomě a zbytečně jako na papíře.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace