Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tiger King se vrátí


ikona
Ojik
Carole BaskindokumentEric GoodeJoe ExoticNetflixPán tygrůRebecca ChaiklinTiger King
Úspěšná dokumentární minisérie Pán tygrů se již letos dočká pokračování.  

Není žádnou novinkou, že zatímco loni z jara vypuklá globální pandemie udeřila bolestnou ránu filmovému průmyslu a kinařům, streamovací platformy zažívají boom. Lidé zavření doma si krátili a krátí karanténu sledováním všeho možného a možná i díky těmto okolnostem se zrodilo několik nepravděpodobných diváckých hitů. Jedním z nich byla i sedmidílná dokumentární minisérie Pán tygrů alias Tiger King, kterou Netflix uvedl loni v dubnu. Streamovací gigant nyní oznámil, že fascinující příběh z barvitého prostředí chovu velkých koček v USA, doslova překypující rázovitými postavičkami, dostane pokračování. 

Druhou sérii bychom měli vidět na Netflixu ještě letos. Nové epizody natočili opět režiséři a tvůrci Eric Goode a Rebecca Chaiklin. Děj se pak zřejmě bude opět točit kolem odsouzeného výstředního chovatele Joea Exotica a jeho konkurentky Carole Baskin, jež čelí podezření, že svého manžela zavraždila a nechala sežrat svými tygry. Netflix zároveň ohlásil, že nové příběhy těchto antihrdinů, kteří jsou snad ještě exotičtější než jejich němí svěřenci, zároveň budou první z celkem pěti chystaných dokumentárních minisérií zaměřených na další excentrické zločiny. Zbylých čtyř bychom se měli dočkat ale až příští rok. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace