Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vyfasuje Stranger Things spin-offy?


ikona
Spooner
Millie Bobby Brownnetflixstranger things
S Jedenáctkou na věčné časy? 

Stranger Things patří mezi nejsledovanější seriály Netflixu a asi nikdo nepochybuje o tom, že tomu bude tak i v pomalu se blížící se čtvrté řadě. Dospívající hrdinové a záhady městečka Hawkins odkazující na kultovky z 80. let se zkrátka stali fenoménem a jednou z největší netflixovských značek. A vedení streamovacího gigantu to samozřejmě moc dobře ví. I když se tedy se Stranger Things nejspíš za pár let rozloučíme, samotná franšíza nám asi jen tak sbohem nedá. Ve hře totiž začínají být spin-offy jednotlivých postav.

Naznačil to minimálně šéf Netflixu Ted Sarandos, který prozradil, že franšíza Stranger Things je stále teprve na počátku a nakousl, že nejspíš dojde k rozšíření oblíbeného universa prostřednictvím dalších projektů. A v jednom z nich by se podle prvních spekulací měla objevit Jedenáctka s tváří Millie Bobby Brown, což je volba, která dává z marketingového hlediska naprostý smysl. Jedenáctka je nejen jednou z nejoblíbenějších postav seriálu, ale samotná Brown je navíc jednou z nejpopulárnějších mladých hereček současnosti. Netflix s ní má navíc uzavřenou exkluzivní dohodu a na Enole Holmes se tamní kravaťáci přesvědčili, že mladí diváci na ni prostě slyší. Zda by dával projekt smysl i z jiného hlediska než peněžního, je samozřejmě velkou otázkou. Tak uvidíme, zda na spin-offy opravdu dojde.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace