Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové střípky: Doctor Who, obsazení House of the Dragon a mnohé další


ikona
Sam.Vimes
cruel intentionsdangerous liaisonsdoctor whohouse of secretshouse of the dragonmarie antoinettenebezpečné známostirussell t daviesseriálové střípkyzoeys extraordinary playlist
Nové projekty a adaptace, castingové změny, obnovení i rušení seriálů a další drobné novinky. 

Obnovujeme nepravidelnou rubriku novinkových střípků se souhrnem malých zpráv ze seriálového světa, na něž se v samostatných článcích nedostalo.

V 18. řadě Grey's Anatomy se vrací Abigail Spencer jako doktorka Megan Hunt. Hudební seriál Zoey's Extraordinary Playlist se na NBC dočkal na jaře zrušení po dvou řadách, tvůrci pro něj ale hledali nový domov, což se jim nakonec povedlo. Bude jím streamovací služba Roku, kde Zoey dostane vánoční speciál. O regulérní třetí řadě se zatím nemluvilo.


Diego Luna, herecký představitel Cassiana Andora, oznámil že jeho prequelový seriál Andor ze světa Hvězdných válek je dotočen a jde do postprodukce. K obsazení targaryenského spin-offu Hry o trůny jménem House of the Dragon se připojili Ryan Corr (Holding the Man), Jefferson Hall (Devs), David Horovitch (Miss Marple), Graham McTavish (Outlander), Matthew Needham (Chernobyl), Bill Patterson (Fleabag) a Gavin Spokes (Brexit).

K obsazení seriálu His Dark Materials se přidali Sian Clifford (Fleabag) a Jonathan Aris (Sherlock). Jako showrunner seriálu Doctor Who se po nadcházející řadě vrátí Russell T. Davies, který tuto pozici zastával během sezón s Christopherem Ecclestonem a Davidem Tennantem. Vystřídá nepříliš úspěšného Chrise Chibnalla.

Disney+ chystá spolu s Chrisem Columbusem adaptaci knižní fantasy série House of Secrets o sourozencích, kteří se spolu s rodiči přestěhují do strašidelného viktoriánského domu. IMDb TV připravuje novou verzi Nebezpečných známostí, tentokrát v prostředí elitní vysoké školy ve Waschingtonu, D.C. Stanice CW chystá novou verzi seriálu Babylon 5, pracuje na ní původní tvůrce Michael J. Straczynski. Scenáristka filmu Favoritka, Deborah Davis, napsala osmidílnou minisérii Marie Antoinette o slavné francouzské královně, aktuálně se již natáčí na lokacích ve Francii.


Paramount potvrdil třetí řadu pro stratrekovský seriál Picard, NBC objednalo 21. řadu kriminálky Law & Order a FXX 13. řadu animovaného Archera. Netflix potvrdil druhou řadu pro rádoby vzrušující drama Sex/Life a rovnou čtvrtou i pátou řadu pro romanci Virgin River. Naopak zrušil již po první řadě špionážní thriller Hit & Run. Taktéž po pouhé jedné řadě zaříznul Apple TV+ seriál Mr. Corman s Josephem Gordon-Levittem a HBO zase dramedy Generation od Leny Dunham. CW po čtyřech řadách ukončila béčkovou fantasy The Outpost.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace