Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zlatá sedmdesátá fasují spinoff


ikona
Jokolo
NetflixThat 70s showZlata sedmdesata
Slavný sitcom se patnáct let od ukončení dočká spinoffu s částečným návratem původní sestavy. 

Velehit Zlatá sedmdesátá k velké nelibosti mnohých fandů loni opustil řady netflixovských sitcomů, kde se těšil značné sledovanosti. Streamovací titán se tak rozhodl značku lehce poždímat. Seriál, který nastartoval kariéry Tophera Grace, Ashtona Kutchera nebo tehdy ještě čtrnáctileté Mily Kunis, se patnáct let po svém vlažně přijatém zakončení dočká spin-offu. O tom už párkrát kolovaly různé zkazky a jednoho neoficiálního a nepříliš oblíbeného se dokonce ještě za svého života počátkem tisíciletí dočkal. V něm se ale neobjevil žádný z původních představitelů, pouze se odehrával ve stejném světě. To by se však nyní mělo změnit.

Spin-off s názvem The 90’s Show by se totiž měl vrátit zpět do wisconsinského Point Place, kde se odehrával celý původní seriál. Budeme v něm sledovat osudy dcery Erica a Donny, tedy hlavních tváří sitcomu ze zlatých sedmdesátek. Hlavní hrdinka na prázdniny léta Páně 1995 jede k babičce a dědečkovi a my tak máme potvrzené i hlavní představitele tohoto seriálu, kterými jsou Debra Jo Rupp a Kurtwood Smith v roli Ericových rodičů. Můžeme tak počítat s návratem pisklavého smíchu a suchého kousavého humoru oblíbených postav.

 

Další slavné tváře zatím potvrzené nejsou, velmi bychom se ale divili, pokud by se ve spinoffu alespoň nemihly barvité charaktery v typickém vyhuleném třistašedesátistupňovém záběru. Jistě se však nedočkáme Dannyho Mastersona jako kudrnatého Stevena, neboť herec byl v nedávné době obviněn ze znásilnění tří žen, kterého se měl dopustit v roce 2003 v dobách své největší slávy.

Netflix zatím potvrdil deset epizod, které vzejdou z pera původního tvůrčího týmu. Manželská dvojice Bonnie a Terry Turnerovi znovu vsadí na tematiku střetu dvou generací, k čemuž tentokrát tematicky přibrali i svou dceru Lindsay jako scénáristku. My tak dostáváme další ze spinoffů, kde se vrací původní ansámbl i s tvůrčím týmem po mnoha letech. Konkrétní datum premiéry na Netflixu zatím nepadlo. Může to dopadnout všelijak a otázkou tak zůstává – je to vůbec zapotřebí?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace