Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson míří do prequelu Johna Wicka


ikona
Spooner
john wickmel gibsonthe continental
Populární mstitel mrtvých psů se dočká seriálového bratříčka. A ten fasuje opravdu velké jméno! 

O seriálovém spin-offu úspěšného Johna Wicka se mluví už několik let. Dokonce tak dlouho, že už jsem jeden čas s televizním bratříčkem populárního zabijáka ani nepočítal. Jenže kolem série Continental vznikající pro kabelovku Starz začíná být v posledních měsících konečně rušno. A navíc již dávno zanikly obavy, že by se mělo jednat o lacinou a natahovanou ždímačku oblíbené značky. Bude se totiž jednat o třídílnou televizní událost s 90minutovými epizodami, od níž nám producenti v čele s režiséry filmů Chadem Stahelskim a Davidem Leitchem slibují velké věci. A první castingový střípek ukazuje, že asi opravdu nekecají.

Ano, jednou z hlavních hvězd prequelu Johna Wicka bude filmová legenda a věčný drsňák Mel Gibson, jenž se před lety díky válečné pecce Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny vrátil zpět do Hollywoodu. A i když od té doby natočil i pár totálních béček jako Miliónový hurikán či Fatman, pořád ho vidíme všude rádi. A do příběhu plného nájemných zabijáků sedne samozřejmě jako pr… na hrnec. V Continental by si pak měl zahrát postavu jménem Conrad, což je v podstatě vše, co o jeho roli zatím víme. Hlavní postavou má být však mladý Winston Scott, budoucí majitel titulního hotelu, jehož ve filmech hraje Ian McShane. Na obsazení jeho mladší verze se ale stále ještě čeká.

Příběh se pak bude odehrávat v New Yorku roku 1975, kdy se hlavní hrdina postaví své temné minulosti a při snaze zmocnit se ikonického hotelu se musí protlouct tamním podsvětím. Minisérie pak bude tedy zkoumat, jak se z Winstona stal onen mocný člověk, jehož známe z Wickových krvavých patálií. Scénář sepisují tvůrci poměrně chváleného seriálu Wayne Greg Coolidge a Kirk Ward. Tak doufejme, že Mel Gibson se svým celkem ojedinělým seriálovým výletem nešlápne vedle.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace