Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálová Ahsoka přivítá Anakina Skywalkera


ikona
Spooner
ahsokadisney+hayden christensenrosario dawsonstar wars
Hayden Christensen to ve Star Wars pořád nebalí. 

Filmové Star Wars si teď dávají naštěstí chvilku pauzu, ty seriálové na Disney+ ale jedou na plné obrátky. Ještě letos v prosinci se vrátí legendární námezdní lovec v seriálu The Book of Boba Fett, sólovka Obi-Wana Kenobiho s Ewanem McGregorem už má také dotočeno a pracuje se samozřejmě i na třetím Mandalorianovi. Svého vlastního seriálu se pak dočká i Ahsoka Tano, oblíbená hrdinka z animovaných Klonových válek i následných Povstalců. V druhém Mandalorianovi se ovšem poprvé objevila i v hrané verzi v podání Rosario Dawson, která se do role samozřejmě vrátí. A u jejího seriálového dobrodružství bude i jedna z největších postav Star Wars univerza.

Ano, v seriálu Ahsoka se objeví Hayden Christensen, který si opět zopakuje roli Anakina Skywalkera. A nejspíš ho nepotkáme jako Darth Vadera. Příběh se totiž bude odehrávat pět let po Epizodě VI a legendární postavu bychom tak měli v seriálu vidět ve flashbaccích či jako ducha pomocí Síly. Zatím není jisté, jak velkou roli bude v chystané novince mít, jeho přítomnost v seriálu ovšem dává samozřejmě smysl. Právě Anakin totiž učil Ahsoku coby svou padawanku v Klonových válkách. Christensen se nám v Star Wars seriálech zabydluje čím dál více. Nezapomeňme totiž, že ho uvidíme i ve zmiňovaném Obi-Wanovi. Ahsoka by se pak měla začít natáčet na počátku příštího roku a scénář má na starosti Dave Filoni, který kroky oblíbené hrdinky řídí už od animáků.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace