Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kobra 11 zdaleka nekončí. V jakém formátu se vrátí?


ikona
Spooner
kobra 11rtlsemir gerkhan
Média hlásila, že legendární německý seriál to má za sebou. Nakonec je ale všechno trochu jinak. 

Je to několik týdnů, co nejen českými médii prolítla zpráva, že dnes už ikonický německý seriál Kobra 11 nadobro skončil. Mnoho webů se předhánělo v tom, jak rádoby definitivní konec Semira a jeho bandy v titulku propálí. Jenže realita bylo trochu jiná. Stanice RTL sice po nedávném konci nové série akční patálie dálniční policie zatím neobnovila pro další sezónu, zároveň si ovšem dali tamní kravaťáci čas na rozmyšlenou a tvrdili, že se rozhodnou až podle reakcí diváků. I když to měla tedy Kobra 11 hodně nahnuté, o definitivním konci tehdy, i přes pesimistické prognózy hlavního představitele Erdogana Atalaye, nemohla být ještě úplně řeč. Nyní už je však definitivně jasno.

Semir Gerghkan a spol. ještě tedy neřekli poslední slovo a slavný seriál se vrátí. I když v jiné podobě, než by diváci čekali. Kobra 11 se totiž nedočká již klasické série, ale několika 90minutových filmů, jež by měly seriál nahradit. Což je vzhledem k tomu, že klasické epizody měly tradiční stopáž okolo 45 minut pro fandy vlastně dosti vydatný nášup. Zatím není jisté, kolika zářezů se ve skutečnosti dočkáme, minimálně první z nich by však měl dorazit už příští rok. A vrátí se samozřejmě nejen Semir, ale také Pia Stutzenstein coby jeho aktuální parťačka Vicky. Na RTL tak zřejmě našli šalamounské řešení, jak udržet při životě slavnou značku a zároveň možná i na produkci seriálu ušetřit nějakou tu kačku. Ostatně složitá stránka rozpočtu za času koronaviru byla údajně jedním z důvodů, proč to měl seriál nahnuté. Tak uvidíme, jak dlouho Kobra 11 ve filmové podobě vydrží. Fandové se s ní ovšem ještě rozhodně loučit nemusí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace