Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Darth Maul seriálu?


ikona
Spooner
darth mauldisney+star wars
Zaměří se u Disneyho po návratu Obi-Wana Kenobi, Ahsoka či Boba Fetta na další slavnou postavu?  

Disney+ jede v budování Star Wars univerza pomocí seriálů na plné obrátky a čerstvý trailer na sólovku Boba Fetta ukázal, že se možná nebudou bát ani trochu experimentování s vesmírnou gangsterku. Tím ale produkce novinek nekončí a tvůrci hodlají spoléhat i na prověřené či rovnou legendární postavy. Svou sólovku vyfasuje Obi-Wan Kenobi, hrdinná Ahsoka a v obou seriálech se objeví i Anakin Skywalker. A nyní možná dojde i na dalšího borce se světelným mečem. Vlastní seriál by totiž podle internetových spekulací mohl dostat samotný Darth Maul.

Už všichni asi ví, že příběh sithského učedníka neskončil rozpůlením od Obi-Wana, ale dočkali jsme se ho i v animovaných Klonových válkách či Povstalcích, v nichž rudý záporák prošel hodně zajímavým vývojem. A na moment se objevil také v celovečerním dobrodružství mladého Hana Sola, kde byl představen coby hlavoun zločinecké organizace Crimson Dawn. A právě o jeho cestě na zločinecký vrchol by mohl být údajný animák. Ano, Darth Maul zůstane věrný formátu, jenž se mu nejvíce osvědčil a podle internetových šeptand se na animovaném seriálu už velmi aktivně pracuje. 

 

Dokonce už mělo dojít i k namluvení hlavních postav, kdy hlas slavnému záporákovi opět propůjčí Sam Witwer. Několik prověřených herců ze Star Wars animáků už se totiž mělo zúčastnit nadabování dosud neznámého projektu. A podle internetových šeptand by to měl být právě příběh Darth Maula. Ano, vše může být samozřejmě zcela jinak a z neznámého projektu se klidně může vyklubat jen druhá řada Bad Batch. Nejednomu Star Wars fandovi se však bude tento drb číst jistě dobře.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace