Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Prequel Yellowstoneu 1883


ikona
Spooner
1883Billy Bob ThorntonSam ElliottTaylor SheridanYellowstone
Tři seriály v průběhu dvou měsíců? Pro Taylora Sheridana žádný problém! 

Jestli se dá říct, že některému tvůrci patří seriálový závěr roku, tak je to právě Taylor Sheridan. Uznávaný režisér a scénárista má za sebou zatraceně úspěšnou premiéru čtvrté řady hitu Yellowstone, který na Paramount Network zase bořil rekordy, za pár dní odstartuje jeho vězeňská novinka Mayor of Kingstown s Jeremy Rennerem a v půlce prosince dorazí prequel Yellowstoneu s názvem 1883. V něm Sheridan z moderního westernu s Kevinem Costnerem přesedlá na klasický výlet na Divoký západ. A hollywoodského borce vyměnil za Sama Elliotta, Billy Bob Thorntona či country zpěváka Tim McGraw. 

V prequelu se pak dočkáme předků rodinky Duttonových, kteří se vydali na cestu Divokým západem z Texasu do Montany. A i když mi Sheridanův výlet do westernového žánru dělal z námětu radost, stejně jako obsazení, promo i samotný materiál zatím zase tak velké nadšení nevzbuzuje. Ukázce chybí atmosféra, tempo, vypadá trochu lacině a působí, jak kdyby ji autoři dali narychlo dohromady 5 minut před vydáním. Novinku se tedy Paramountu zatím příliš prodat nepodařilo, což je u Sheridanova kousku docela překvapení. Věřme ale, že příště se producenti vytáhnou s něčím údernějším a přesvědčivějším.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace