Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Hra na oliheň?


ikona
Spooner
hra na oliheňnetflixsquid game
Korejský megahit šokoval svým úspěchem i samotný Netflix. A tak je pokračování nevyhnutelné. 

I když se bude o největších seriálových překvapeních roku psát všude až za necelé dva měsíce, vítěze máme jasného už teď. Hra na oliheň totiž svým obřím úspěchem šokovala snad opravdu všechny, včetně účetních z Netflixu. Korejský fenomén se stal vůbec nejsledovanějším projektem v historii streamovací služby, který vidělo za necelý měsíc a půl 142 milionů domácností. Dalo se tak říct, že druhá řada je u krvavého pojetí dětských her takřka povinností a jasnou záležitostí. I přesto bylo kolem pokračování dlouho ticho. Tvůrce a režisér seriálu Dong-hyeok Hwang se dokonce vyjádřil v tom smyslu, že s druhou sezónou zatím nepočítá, a dvakrát se do ní nehrnul. Ale teď už je samozřejmě všechno jinak.

Autor Hry na oliheň v jednom z nejnovějších rozhovorů potvrdil, že už na sequelu přeci jen pracuje. Zájem a tlak diváků byl podle něj tak enormní, že už prostě nemohl říct ne. A taky asi nemohl říct ne ani samotnému Netflixu, který se nejspíš s počtem nul na nové smlouvě nedržel zkrátka. S dvojkou se však každopádně počítá a Hwang aktuálně v hlavě vymýšlí, jakým směrem se příběh Gi-huna tentokrát vydá. Ano, další série je opravdu v hodně raném stádiu příprav a o příběhu tak samozřejmě tvůrce megahitu nic neprozradil. I kvůli počáteční fázi pak zatím netuší, kdy se návratu Hry na oliheň vůbec dočkáme. Do roka a do dne to ale určitě nebude, což evidentně nevadí ani samotnému Netflixu, který podle všeho zatím nikam závratně nespěchá. A to je jedině dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace