Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ahsoka vítá postavu z Rebelů


ikona
Jokolo
ahsokanatasha liu bordizzorebelsrosario dawsonsabine wrenstar wars
Jon Favreau a Dave Filoni prohlubují spojení animovaného a živého Star Wars světa. 

Propojování animovaného a hraného světa Star Wars pokračuje. Lucasfilm si dobře uvědomuje, že po nepříliš přívětivě přijaté filmové trilogii se potřebují odrazit od toho, co jim u fanoušků funguje. Tím jsou momentálně zejména seriály. Myslím, že se nejdná o příliš kontroverzní výrok, když řeknu, že některé animované postavy si u fandů získali mnohem větší oblibu než hrdinové z hlavní ságy. Což je ohromná škoda, ale buďme rádi za to, že alespoň někdo ze studia dovede přijít s novými charaktery, které dovedou fanoušky chytit za srdce. Jedním z takových charakterů, který teď získává svou tvář a připojuje se k Haydenovi Christensenovi jako Anakinovi a Rosarii Dawson jako Ahsoce v nové sérii, je Sabine Wren.

 

Tuto bývalou námezdní lovkyni, odbornici na zbraně a výbušniny a později členku skupiny Rebelů si zahraje Natasha Liu Bordizzo. Ta na pažbě zatím příliš zářezů nemá, nejvíc se u diváků zaháčkovala v netflixovském teen dramatu The Society. Potvrzení její role v seriálu nám ale dává vědět některé zajímavé věci. Zejména to, že do budoucna můžeme čekat další rozrůstání hraných seriálů o známé postavy z animovaných sérií, za což jsme bezpochyby rádi, neboť návaznost a kompaktní svět je něco, co filmové sáze po čertech chybělo. Díky obsazení této role se také částečně potvrzuje možná dějová linka série věnované Ahsoce. Naposledy jsme totiž postavu Sabine Wren sledovali na konci Rebelů, když společně s Ahsokou vyrážela pátrat po mladém rytíři Jedi Ezrovi Bridgerovi a Velkoadmirálu Thrawnovi, kteří s koncem seriálu zmizeli neznámo kam. Je tak pravděpodobné, že hledání těchto dvou oblíbených postav bude hlavní hnací silou chystaného seriálu Ahsoka, jehož natáčení by mělo začít v březnu příštího roku. 

 

Máte radost z propojování animovaného a živého světa Star Wars? A na který z projektů se do budoucna nejvíc těšíte? Je to třetí sezóna Mandaloriana, která se právě natáčí? Nebo vás spíše lákají vlastní seriály Boby Fetta, Obi-Wana či Ahsoky? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace