Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Mass Effect seriálu?


ikona
Spooner
amazonmass effect
Dostane seriálové Halo brzy konkurenci? 

Herní adaptace to mají na filmovém rybníčku už mnoho let těžké a nic nenasvědčuje tomu, že by se na tom mělo v dohledné době něco změnit. Čím dál více proto herní studia se svými seriálovými předělávkami míří do bedny. Animovaná Castlevania slavila na Netflixu solidní úspěch a zrovna ukončená první řada Arcane ze světa League of Legends svými kvalitami všem vyrazila dech. V následujících letech a měsících se ovšem videoherních případů vyvrbí mnohem víc. Čeká nás seriálové Halo, netflixovský Assassin's Creed či post-apokalyptický nářez The Last of Us. Ano, na streamu a kabelovkách to zkouší jedna velká značka za druhou. A nyní se k nim dle všeho přidává další.

Seriálové podoby se dost možná dočká megahit Mass Effect. O něj má údajně sakra velký zájem streamovací gigant Amazon, jenž aktuálně jedná s EA a Bioware o právech a možné spolupráci. Dohoda zatím není uzavřená, streamovací služba má však k získání herní trilogie prý velmi blízko. Příběh by nás tak měl zavést do 22. století, kdy hlavní hrdina Commander Shepard bojuje společně s ostatními mimozemskými civilizacemi proti nebezpečným Reaperům. Hra získala řadu ocenění a fanoušky si získala právě i díky svému skvělému příběhu. Amazon by si tím po údajně velmi úspěšném Kole času a chystaném Pánu prstenů připsal další obří značku, která by se navíc po blížícím se konci Expanze mohla velmi snadno stát jejich novým sci-fi hitem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace