Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tajemný Star Wars seriál nabírá obsazení


ikona
Spooner
acolyteAmandla Stenbergdisney+Leslye Headlandstar wars
Jak to vypadalo v hvězdném univerzu před Skywalkery? 

Streamovací služba Disney+ už za pár týdnů rozjede svůj druhý hraný seriál ze světa Star Wars The Book of Boba Fett. Sólovka oblíbeného námezdního lovce, jenž se změní v šéfa podsvětí, ale rozhodně není jediným kouskem ze světa Hvězdných válek, který se na nás v následujících měsících a letech přiřítí. Dočkáme se návratu Obi-Wana Kenobiho, prequelu Rogue One s názvem Andor a vlastní seriál dostane také Ahsoka. A pak tu máme ještě tajemný projekt The Acolyte od autorky oceňované netflixovské minisérie Russian Doll Leslye Headland. O něm se dlouho vědělo pouze to, že v něm konečně opustíme nám všem známou časovou linii předaleké galaxie a vydáme se do minulosti, konkrétně do éry tzv. High Republic. A nyní už ale i více trošku více a známe dokonce i tvář hlavní představitelky.

A tentokrát se obejdeme bez známého jména. Hlavní roli si totiž zahraje ne příliš známá Amandla Stenberg, která se objevila např. v Hunger Games, nedávném rozporuplném muzikálu Dear Evan Hansen či snímku Nenávist, kterou jsi probudil. Zkrátka mladá a nejspíš i talentovaná tvář, která by mohla překvapit. O samotném příběhu se toho stále moc neví, jen se čím dál více potvrzuje, že bychom mohli ze světa Star Wars dostat trochu něco jiného. Podle všeho bychom měli více zkoumat temnou stranu Síly a nejspíš dostaneme i příběh nejednoho Sitha. Název seriálu, tedy tzv. akolyta, je totiž mladým učedníkem pod vedením sithského lorda. Seriál by se pak měl odehrávat v posledních dnech High Republic, tedy zhruba 50 let před Skrytou hrozbou, a budeme v něm sledovat počínající vzestup temné strany Síly. Zní to zkrátka jako poctivý pohled do minulosti, o němž fandové sní už pěkných pár let.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace