Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se ujme seriálového Falloutu?


ikona
Spooner
amazonfalloutjonathan nolanlisa joy
Další hit od Nolana? 

Už je to déle než rok a půl, co se objevily první zprávy o tom, že streamovací služba Amazon chystá velkolepou adaptaci videoherního kultu Fallout. Slavná herní série od Bethesda Game vypráví o post-apokalyptickém světě po nukleární válce v roce 2077. Tamní vize je ovšem ve hrách zobrazována stylem, jakým si jí představovali Američané během Studené války. A asi vám nemusím říkat, že se jedná o neskutečný kult, který se může těšit opravdu hodně věrné základně fandů, kteří případné zprznění jejich modly tvůrcům jen tak neodpustí. A nyní už pařani ví, komu budou moci v případě neúspěchu posílat své naštvané vzkazy.

Už nějakou dobu se ví, že produkce seriálu se ujme dvojice Jonathan Nolan a Lisa Joy, aneb tvůrci populárního Westworldu. Nyní si však méně známý z bratrů Nolanů bere na starost i režii pilotu. Pokud jste však po nepovedené třetí řadě kovbojských androidů nervózní a o kvality seriálového Falloutu máte obavy, věřte, že pod scénářem tentokrát bude podepsán někdo jiný. Showrunnery projektu se totiž stávají Geneva Robertson-Dworet a Graham Wagner. První jmenovaná už díky Tomb Raiderovi s Alicii Vikander zkušenost s herní předělávkou má a je podepsaná také pod Captain Marvel. Wagner měl pak prsty v americkém Kanclu či hitu Silicon Valley a to nezní úplně marně. Tvůrčí tým už bychom tedy měli a Amazon už dal projektu dávno zelenou. Na samotný seriál si ovšem asi počkáme ještě pěkně dlouho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace