Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justified se vrací


ikona
Spooner
fxjustifiedstrážce pořádkutimothy olyphant
Drsňák Raylan Givens ještě neřekl poslední slovo. 

Aktuální doba zase jednou přeje seriálovým návratům. Postarší Carrie a její kámošky řádí v pokračování Sexu ve městě pod názvem A jak to bylo dál…, nedávno završil svůj návrat oblíbený zabiják Dexter a už za pár dní nás čeká ne zrovna chtěný bratříček sitcomu HIMYM How I Met Your Father. A nyní přichází s jedním velkým seriálovým comebackem i kabelovka FX. A tenhle návrat si nechám rozhodně líbit. Ano, na obrazovky se opravdu vrátí oblíbený drsňák Raylan Givens s tváří Timothyho Olyphanta ze seriálu Justified aka Strážce pořádku, jedné z mých největších seriálových srdcovek minulé dekády a parádního moderního westernu z amerického zapadákova v jednom.

Potvrdily se tak spekulace, jež začaly už před několika měsíci. Nová limitovaná série Justified: City Primeval bude opět vycházet z předlohy prověřeného spisovatele Elmora Leonarda. Tentokrát si vzali tvůrci v čele opět s producentem Grahamem Yostem na paškál jeho knihu City Primeval: High Noon in Detroit, v níž se sice postava Raylana Givense nevyskytuje, její úprava pro příchod drsného strážce zákona asi nebude vadit nikomu. 

Novinka se tak bude odehrávat osm let po konci původního seriálu, kdy nechal Raylan Kentucky minulostí a usadil se i kvůli dceři v Miami. Události ho však tentokrát zavedou do Detroitu, kde si zkříží cestu s obávaným psychopatem Clementem Mansellem, jenž už v minulosti proklouzl tamním zákonům mezi prsty a nyní díky právničce Carolyn hrozí, že se tak stane znovu. To ovšem Raylan nenechá jen tak. Zní to opět velmi lákavě, i když já bych se upřímně na návrat Justified těšil, i kdyby v něm Timothy Olyphant měl třeba jen vyšívat. Showrunnery se pak stávají Dave Andron a Michael Dinner, kteří už měli zejména coby producenti prsty i na původním seriálu. Snad se tedy tento comeback opravdu vydaří.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace