Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálová Ahsoka vítá slibnou posilu


ikona
Spooner
ahsokadisney+Mary Elizabeth WinsteadRosario Dawsonstar wars
Další drsná žena do party? 

Co si budeme povídat, seriál The Book of Bobba Fett nám zatím v redakci příliš radosti nedělá a s každým dalším dílem jde o čím dál více plytkou nudu mrhající potenciálem. I přesto ale doufáme, že s příštími seriály ze Star Wars univerza bude líp. A jednou z velkých nadějí je hraná sólovka hrdinné Ahsoky, která se mihla v druhém Mandalorianovi s tváří Rosario Dawson, jež ji samozřejmě ztvární i zde. A připojí se k ní také Hayden Christensen jako starý dobrý Anakin či Natasha Liu Bordizzo, která si zahraje bývalou námezdní lovkyni Sabine Wren z animovaných Povstalců. A nyní se ke castingu přidává další hodně zajímavé jméno.

V Ahsoce se totiž objeví také sympaťačka Mary Elizabeth Winstead, které osobně přeju každou výraznou roli a postava v projektu z předaleké galaxie se jí určitě bude hezky vyjímat v životopisu. V posledních letech navíc díky komiksárně Birds of Prey či akčňáku Kate prokazuje, že jí jdou silné hrdinky pěkně od ruky, takže by se jako potenciální drsňačka se světelným mečem či jinou super zbraní rozhodně ztratit neměla. Koho přesně si zahraje, bohužel zatím není známo. Natáčet by se pak mělo začít už na jaře a scénář sepisuje, jak jinak, Dave Filoni. Snad si s tímto obsazením opravdu užijeme více zábavy než s Bobou Fettem.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace