Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Únor 2022


ikona
krauset
amazonapple tv+geniální přítelkyněhbohuluinventing annakilling evemaiselnetflixpam & tommypremiéryraised by wolvessuspicionvikingovéwalking dead
Pam & Tommy, Vikingové: Valhala, Marvelous Mrs. Maisel  
Únor odstartuje domácím pornoskandálem okolo Pamely Anderson v minisérii Pam & Tommy (2. února, Hulu) s Lilly James a Sebastianem Stanem v hlavních rolích. Není nad to zavzpomínat na éru videokazet. South Park (2. února, Comedy Central) oslaví čtvrtstoletí. Výstřední detektiv se spojí s celebritou, aby vyřešili sérii vražd, v seriálu Murderville (3. února, Netflix). Druhou sérii dostala i sci-fi Raised by Wolves (3. února, HBO), produkovaná Ridleym Scottem.
 
Suspicion (4. února, Apple TV+) je nový krimi thriller s Umou Thurman o pětici obyčejných Britů, které obviní z únosu syna mediálního magnáta. Jack Reacher si opět neužije volna, v seriálu Reacher (4. února, Amazon Prime) je zatčen za vraždu, ale nyní potřebuje policie jeho pomoc. Druhou řadu odvysílá komedie Starstruck (7. února, BBC) o mileniálce v Londýně, jejíž život se zkomplikuje poté, co se vyspí s filmovou hvězdou. Vynikající adaptace románové tetralogie Eleny Ferrante Geniální přítelkyně (7. února, HBO), jejíž druhá řada mě vzala za srdce, tentokrát adaptuje třetí knihu v sérii. Čtvrtou řadou pokračuje Rozčarování, v originále Disenchantment (9. února, Netflix), animák o princezně, která se rozhodně nehodlá smířit s předem domluveným manželstvím.
Novinářka vyšetřuje věhlasnou dědičku a instagramovou hvězdu, a zároveň zlodějku a podvodnici, v novince Inventing Anna (11. února, Netflix). Kat Dennings se vrací v komedii Dollface (11. února, Hulu), která vypráví o tom, jak se hrdinka po rozchodu snaží opět sblížit se svými přáteli, které kvůli vztahu zanedbávala. Bel-Air (13. února, Peacock) je nová verze seriálu Fresh Prince, v němž se proslavil Will Smith. Vrací se i State of the Union (14. února, SundanceTV), dramedy o manželské terapii, tentokrát s Patricií Clarkson a Brendanem Gleesonem.

Milovníci severských detektivek si přijdou na své v druhé řadě seriálu Mladý Wallander (17. února, Netflix). Adam Scott a Christopher Walken se představí v nové sci-fi Severance (18. února, Apple TV+), v níž jsou zaměstnancům kanceláře po chirurgickém zákroku odděleny vzpomínky na práci a osobní život. Nová divize amerických ozbrojených sil zaměřujících se na vesmírné operace vedená Stevem Carellem se vydá do boje podruhé v komedii Space Force (18. února, Netflix). Videohra Cuphead se dočkala animovaného seriálu The Cuphead Show! (18. února, Netflix). Stand-up komička Midge si připravila už čtvrté vystoupení v Marvelous Mrs. Maisel (18. února, Amazon Prime), v níž se bude Rachel Brosnahan opět snažit prosadit v mužském světě komedie 50. let. 

Koncem února se přišourají i The Walking Dead (20. února, AMC), a to konkrétně druhá část 11. řady. Premiéru si odbude i nový horor From (20. února, Epix). A o nic méně hororová bude jistě i show Last Week Tonight with John Oliver (20. února, HBO), kde bude oblíbený komik již devátým rokem glosoval týdenní události. Morena Baccarin z Deadpoola a Firefly se objeví v nové heist krimi The Endgame (21. února, NBC). Pokračování VikingůVikingové: Valhala (25. února, Netflix), nás snad nedovede do této síně mrtvých doslova. 

Vtipné krimi drama Killing Eve (27. února, BBC) o nájemné vražedkyni Villanelle a agentce Eve, která ji pronásleduje nejen z profesních důvodů, se vrátí ve čtvrté sérii. Svobodná matka a zároveň herečka v Hollywoodu si bude už popáté přát Better Things (28. února, FX). 
 
A který ze seriálů byste si za starých dobrých časů videokazet nahrávali vy?  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace