Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Futurama se vrací!


ikona
Diego.Dorlan
FoxFuturamaHuluMatt Groening
Partička z Planet Express obnovuje svou licenci a již brzy k nám přiletí s novými epizodami. 

Včera se do světa dostala novinka, že jeden z nejvíce kultovních seriálů se (znovu) vrátí na obrazovky. Futurama se poprvé představila divákům na přelomu tisíciletí a během své existence nás potěšila celkem šesti řadami a čtyřmi filmy, které později zaujaly místo páté řady. Během své existence byl seriál ověnčen šesti cenami Emmy. Prvním domovem seriálu byl Fox. Po svém prvním zrušení se Futurama přesunula pod Comedy Central a nyní bude vznikat celkem dvacet dílů pod záštitou Hulu. Těchto nových dílů bychom se měli dočkat již příští rok.

Na nových epizodách se budou podílet původní tvůrci seriálu Matt Groening a David X. Cohen. Vrátí se také dabérské hvězdy Billy West jako hlas Philipa J. Frye, profesora Farnswortha či doktora Zoidberga. Katey Sagal uslyšíme jako Leelu, Lauren Tom se nám znovu představí jako Amy Wong a Phil LaMarr propůjčí znovu svůj hlas neoblíbenějšímu byrokratovi Hermesovi Conradovi. Jistě jste si všimli, že ve výčtu dabérů je ovšem jedna velmi znatelná mezera.

John DiMaggio, který propůjčil svůj hlas Benderovi, totiž v tuto chvíli není součástí obnoveného seriálu. Důvodem pro tuto smutnou absenci jsou finance. DiMaggio se totiž nedohodl s Hulu na nabídce, která by vyhovovala oběma stranám. Podle dostupných informací je ovšem vůle na obou stranách a budeme tak doufat, že spolu obě strany najdou společnou řeč, než nastane čas pro nahrávání. Prozatím k projektu přistupují všichni velice pozitivně a Groening si i zavtipkoval o tom, že je rád za další návrat Futuramy předtím, než bude znovu zrušená.

Vytáhni v hospodě: Tvůrčí tým Futuramy byl možná nejvzdělanějším uskupením v Hollywoodu. V týmu měli dohromady 3 doktoráty a sedm vysokoškolských titulů. Dohromady by člověk mezi scénáristy napočítal přes padesát let studia na Harvardu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace