Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v seriálovém Falloutu?


ikona
Spooner
amazonfalloutjonathan nolanlisa joywalton goggins
Kdo se podívá do neveselého post-apokalyptického světa? 

Dlouhou dobu se okolo seriálové verze videoherního kultu Fallout nic nedělo, Amazon ale v posledních týdnech posouvá věci celkem razantně kupředu. Minulý měsíc tak projekt získal své showrunnery Genevu Robertson-Dworet (Tomb Raider, Captain Marvel) a Grahama Wagnera (Silicon Valley), jimž bude krýt z producentské dvojice záda manželské duo Jonathan Nolan a Lisa Joy, kteří jsou podepsáni i pod Westworldem. Mladší z bratrů Nolanů pak zrežíruje minimálně první díl. Práce na videoherní adaptaci, která nás zavede do post-apokalyptického světa po nukleární válce v roce 2077, tak evidentně nabraly na obrátkách. Což potvrzuje i fakt, že už se nám objevilo první jméno i v hereckém obsazení. A zatraceně zajímavé.

Jednu z hlavních rolí si totiž zahraje skvělý Walton Goggins, který má charismatu na rozdávání a už jen díky seriálové pecce Strážce pořádku ho mám dost rád. O svém talentu ale přesvědčil také v tarantinovce Osm hrozných, již zmiňovaném Tomb Raiderovi či kultovním Policejním odznaku. A o svém hereckém umu bude muset zatraceně přesvědčit i tentokrát, jelikož jeho obličeje si podle všeho moc neužijeme. Zahraje si totiž ghoula, tedy zmutovaného člověka, který byl tak dlouho vystaven radiaci, až na tom jeho pokožka a tělo nejsou úplně nejlépe. Goggins je ale typ herce, který se dokáže pořádně rozjet i s ne zrovna hezkým ksichtem. Nejedná se tedy o žádné hvězdné jméno, ale zato o velkou hereckou jistotu, kterou já osobně vidím u tak velkého projektu velmi rád.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace