Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natočí Tarantino nové Justified?


ikona
Spooner
City Primevalfxjustifiedquentin tarantinostrážce pořádkutimothy olyphant
Odskočí si Quentin Tarantino před svým dalším filmem do bedny? 

Asi už jste se doslechli, že kabelovka FX chystá návrat jedné ze svých kultovek, parádního moderního westernu ze zapadákova Strážce pořádku aka Justified. V nové sérii s názvem Justified: City Primeval se vrátí samozřejmě Timothy Olyphant coby boží Raylan Givens, výrazná část producentů i tvůrců a adaptovat se samozřejmě bude opět kniha spisovatele Elmora Leonarda. Příběh se bude odehrávat 8 let po konci původního seriálu, kdy se Raylan ocitne v Detroitu, kde zkříží cestu s obávaným psychopatem Clementem Mansellem, jenž už v minulosti proklouzl tamním zákonům mezi prsty. To chce ale oblíbený drsňák v klobouku změnit. Ano, radost z tohoto seriálového comebacku už je takhle dost velká. Zdá se ale, že tvůrci ho chtějí vyšperkovat ještě jedním režijním esem.

Podle webu Deadline totiž na režii seriálu jednají se samotným Quentinem Tarantinem! Ten by mohl podle všeho natočit jednu či dvě epizody a producenti o něj zatraceně stojí. A řekněme, že nejen oni, jeho styl by se totiž do stylu a atmosféry Justified perfektně hodil. Tarantinova účast by pak dávala smysl také proto, že má ke knihám Elmora Leonarda poměrně blízko a známého spisovatele si vzal na paškál už v Jackie Brown. S Timothym Olyphantem se pak sešel na place Tenkrát v Hollywoodu. Ani režie seriálů mu pak není úplně cizí, i když je spíše výjimečná. Natočil totiž jen svou epizodu Pohotovosti či dvojdíl Kriminálky Las Vegas. Tak uvidíme, zda jednání nakonec klapnou. Na place této pecky bychom ale Tarantina viděli zatraceně rádi!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace