Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Březen 2022


ikona
Sam.Vimes
AtlantaBridgertonDMZFormula 1: Drive to SurviveHaloHe-Man and the Masters of the UniverseCharmedJoe vs CaroleMoon KnightOur Flag Mean DeathOutlanderPieces of HerpremiéryStar Trek: PicardThe Andy Warhol DiariesThe Boys Presents: DiabolicalThe CircusThe DropoutThe Girl From PlainvilleThe Last Days of Ptolemy GreyThe Last KingdomThe Thing About PamUploadWeCrashedYoung Rock
Star Trek: Picard, Halo, Moon Knight 

Kapitán Picard ještě stále neodchází do definitivního důchodu v druhé řadě Star Trek: Picard (3. března, Paramount+). Minisérie The Dropout (3. března, Hulu) s Amandou Seyfried zpracuje vzestup a pád skutečné společnosti Theranos a její zakladatelky, která vydělala miliardy na revoluční, leč nefungující metodě krevních testů. Osvalený He-Man and the Masters of the Universe (3. března, Netflix) znovu zkusí zachránit svět. Taika Waititi a jeho posádka korzárů vyplují na moře pod barvami, jež říkají Our Flag Means Death (3. března, HBO Max).


V bizarním světě chovatelů velkých koček v USA se střetne Joe vs Carole (3. března, Peacock), tentokrát už nikoli v dokumentu, nýbrž v hrané adaptaci skutečných událostí. Po dvou řadách The Boys budou superhrdinové zachraňovat terorizovat svět i v animovaném seriálu Diabolical (4. března, Amazon Prime). Po násilném přepadení s nečekaným koncem si dcera poskládá dosud skrytou minulost své matky z Pieces of Her (4. března, Netflix). Nový seriálový dokument nepříliš lichotivě říká, že americká politika je The Circus (6. března, Showtime). Cizinka neboli Outlander (6. března, Starz) se vrátí již pošesté.

O skutečné vraždě jedné ženy, na nevině trvajícím obviněném manželovi a jisté Pam, která je do toho všeho zapletena, vypráví The Thing About Pam (8. března, NBC). O hudbu se postarala dvojice, jež ozvučila i první řadu Zaklínače a tolik chyběla v té druhé. Život slavného pop-artového umělce popíšou The Andy Warhol Diaries (9. března, Netflix). Příznačně naposledy se vrátí The Last Kingdom (9. března, Netflix) s pátou řadou, než bude definitivně zakončeno filmem. Špínu divokého západu ukáže The Dirty Black Bag (10. března, AMC).


Trio čarodějek se znovu pokusí učarovat divákům v již čtvrté řadě nové verze Charmed (11. března, CW). Se stářím a znovunalezenými vzpomínkami se bude potýkat Samuel L. Jackson v The Last Days of Ptolemy Grey (11. března, Apple TV+). Mladému muži v podání Robbieho Amella se dostane posmrtného života, když si po předčasném skonu zvolí Upload (11. března, Amazon Prime) své mysli do virtuálního světa. Na poslední sezónu F1 a nejen souboj Hamiltona s Verstappenem se soustředí čtvrtá řada Formula 1: Drive to Survive (11. března, Netflix).

Wrestler a herec Dwayne Johnson zavzpomíná na události svého mládí, když byl ještě Young Rock (15. března, NBC). Demilitarizovanou zónu neboli DMZ (17. března, HBO Max) ukáže nová komiksová adaptace. Jared Leto a Anne Hathaway řeknou WeCrashed (18. března, Apple TV+), když se zhroutí již druhá firma v premiérových seriálech tohoto měsíce, tentokráte WeWork poskytující kancelářské prostory.


Po delší pauze se vrací Atlanta (24. března, FX), z níž se ovšem Earn, Paper Boi a zbytek party vydávají na evropské turné. S mimozemšťany i prokletím videoherních adaptací bude bojovat Pablo Schreiber v Halo (24. března, Paramount+). Do tolerantnější alternativní Anglie 19. století se znovu vrátí rodina s příjmením Bridgerton (25. března, Netflix). V adaptaci skutečných událostí Elle Fanning jakožto The Girl From Plainville (29. března, Hulu) přiměje svého přítele k sebevraždě. A na konci měsíce pak bílý plášť oblékne Oscar Isaac jako Moon Knight (30. března, Disney+), hrdina nové seriálové marvelovky.

Která z březnových novinek bude stát za zápis do deníku vám?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace