Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Spin-off kriminálního Bosche


ikona
Spooner
boschbosch:legacyimdbTitus Welliver
Z policejní stanice do soudní síně. 

Jestli mám za nějaký seriál streamovací Amazon opravdu rád, tak je to zprvu nenápadný seriál Bosch, který patří mezi nejlepší kriminálky poslední dekády. Výtečná atmosféra, parádně napsané postavy, realistický feeling, boží Titus Welliver, neklesající kvalita… jo, při rozloučení seriálu po sedmé řadě mi bylo trochu smutno. Ale ne na dlouho. Drsný detektiv se totiž dočkal na IMDb TV spin-offu Bosch: Legacy, který bude pokračovat v příběhu titulní postavy, ale dojde také na jeho dceru Maddie a advokátku Honey Chandler. V novince pak Bosch započne novou éru svého života, kdy se z bývalého policajta stane soukromý vyšetřovatel, jenž musí při svém novém případu spojit síly s bývalou právnickou nemesis, zatímco jeho dcera se vydá policejním směrem. 

Vrací se i kompletní tvůrčí tým, opět se pojede podle knížek Michaela Connellyho a zase se tu sází na realistický městský styl, v němž se nikam příliš nespěchá a bude se zřejmě spoléhat na podobné trumfy. Na druhou stranu, upoutávka zrovna dvakrát nestrhne a zázemí prověřené policejní stanice a známých vedlejších postav zatím dost chybí. A nápad udělat spin-off s úplně stejnou hlavní postavou mi stále přijde trochu podivný. Boschovi v dalším seriálu ale rozhodně neřeknu ne. Tak snad si svou novou etapou neuřízne ostudu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace