Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje nového kapitána Kirka?


ikona
Spooner
kapitán kirkparamount+Paul Wesleystar trekstrange new worlds
Kdo převezme štafetu po Williamu Shatnerovi či Chrisu Pineovi?  

Z událostí posledních týdnů se zdá, že dalšího filmového Star Treku bychom se snad mohli dočkat poměrně brzy a snad dorazí i kompletní posádka lodi Enterprise v čele s Chrisem Pinem či Zachara Quintem. Ještě předtím si však užijeme ikonickou vesmírnou loď opět v seriálové podobě. Už brzy totiž odstartuje další trekovský seriál z dílny Paramount+ Star Trek: Strange New Worlds. V něm budeme sledovat protřelého kapitána Pikea s tváří Ansona Mounta z westernové pecky Hell on Wheels a jeho dobrodružství s Enterprise zhruba pět let předtím, než se kapitánem stal legendární James T. Kirk. A jelikož se v seriálu dočkáme i Spocka v podání Ethana Pecka či Uhury s tváří Celie Rose Gooding, dalo se tak nějak očekávat, že se v seriálu časem objeví právě i jedna z nejslavnějších postav Star Trek univerza. A nyní konečně dostala svou tvář.

 

Ikonické postavy se po Williamu Shatnerovi a zmíněném Pineovi ujímá seriálový herec Paul Wesley, jehož si velmi dobře pamatují zejména fanynky teenagerské hitu Upíří deníky, kde ztvárnil jednoho z hlavních sexy krvesajů. V posledních letech se však za ním trochu zavřela voda a objevil se např. v seriálu Nepohádky. I přesto jde však o poměrně známou tvář s dostatkem umu na to, aby se slavné role ujal (doufejme) se ctí. Kirk by se pak měl objevit v druhé sérii seriálu, která byla před premiérou první řady nejen schválena, ale dokonce se už i pilně natáčí. Což ostatně dokazuje také Wesleyho první oficiální fotka ze seriálu. Zatím samozřejmě není jasné, jak bude Kirkova postava do příběhu zakomponována a kdy od Pikea převezme kapitánskou úlohu. Trekkies však budou nového představitele jistě velmi pozorně sledovat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace