Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Aquamana a Ambulance si zahraje v magickém dramatu


ikona
Sam.Vimes
blitz bazawulefxthe scent of burnt flowersYahya Abdul-Mateen II
Kabelovka FX vyhrála dražbu práv na zfilmování očekávané knihy 

Román The Scent of Burnt Flowers ještě ani nevyšel, ale už se pracuje na jeho adaptaci. Té se dočká v podobě šestidílné minisérie na stanici FX, z pozic scenáristy, režiséra i producenta na ni dohlédne sám autor knihy Blitz Bazawule. Kniha, jež vychází koncem června, vypráví o černošském páru, který v 60. letech utíká před perzekucí z USA do Ghany, kde potkají charismatického hudebníka Kwesiho. Celý příběh prý nahlíží na temné kapitoly historie optikou magického realismu.


Kwesi je i první obsazenou rolí projektu, zahraje si jej Yahya Abdul-Mateen II ze seriálových Watchmen, filmového Aquamana nebo aktuální Ambulance s Jakem Gyllenhaalem. Blitz Bazawule, také známý jako Blitz the Ambassador, je rapper a režisér aktuálně žijící v New Yorku, pochází ovšem z Ghany. The Scent of Burnt Flowers je jeho prvním románem. Kromě jeho adaptace pracuje i na zfilmování muzikálu The Color Purple.

---

Vytáhni v hospodě: Yahya Abdul-Mateen II je vystudovaný architekt a věnoval se územnímu plánování než přešel naplno k herectví.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace