Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kapela U2 dostane biografii


ikona
Sam.Vimes
adam claytonbiografiebonobono voxj.j. abramslarry mullen jr.the edgeu2
Netflix chystá hraný seriál o začátcích U2 

Hudebních biografií v posledních letech přibývá, nejnověji se dostalo na U2. Hraný seriál o slavné irské kapele pro Netflix produkuje J.J. Abrams a jeho produkční společnost Bad Robot ve spolupráci s Warner Bros. TV. O scénář se postará Anthony McCarten, který už má s podobnou látkou zkušenosti z Bohemian Rhapsody o Queen. Kromě toho má na kontě i Nejtemnější hodinu nebo Dva papeže. Projekt by měl vznikat i se souhlasem a za dohledu samotných členů kapely, což sice ještě není oficiálně potvrzené, ale zdá se to velmi pravděpodobné.


Irská skupina U2 funguje již od roku 1976 ve složení Bono Vox, The Edge, Adam Clayton a Larry Mullen Jr. Vydali 14 studiových alb a vyhráli 22 cen Grammy, víc než jakákoliv jiná kapela. Jsou známí pro typický zvonivý zvuk Edgeovy kytary s masivní vrstvou efektu delay, pro svá megalomanská koncertní turné nebo aktivismus v oblasti lidských práv. Zároveň U2 a zejména frontman Bono čelili i kritice za již zmíněný aktivismus nebo za kampaň k tehdy aktuální desce Song of Innocence, kterou nechali automaticky přidat na účty všech uživatelů iTunes.

Bude vás zajímat hraný seriál o U2? A jakému jinému hudebníkovi či skupině byste přáli biografii?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace