Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Kmotrovská minisérie The Offer


ikona
Spooner
kmotrparamount+the offer
Bylo natáčení filmové klasiky stejně nezapomenutelné jako samotný snímek? 

Zatímco kino Aero slaví filmové padesátiny Kmotra návratem trilogie na velké plátno, Paramount+ se rozhodl zavzpomínat na zákulisí vzniku jedné z největších hollywoodských klasik. A nutno říct, že minisérie The Offer vypadá ve své plnohodnotné ukázce mnohem zajímavěji než v nedávném teaseru. Příběh producenta Alberta S. Ruddyho s tváří Milese Tellera, který se snaží adaptaci knihy Maria Puza dostat před kamery, totiž možná bude výživnější, než bychom čekali. 

Nedojde zde totiž jen k tokání s Francisem Fordem Coppolou či nevoli obsadit Marlona Branda, ale ve filmu o mafiánech dojde ve velkém i na samotné mafiány, jejichž linka zde bude evidentně hrát významnou roli. Materiál pak tentokrát už nejen díky tomu vypadá mnohem lákavěji, tvůrcům se navíc podařilo zlákat solidní obsazení a fandové si při hledání všech pomrknutí a zajímavostí z natáčení nejspíš přijdou na své. Ano, i zde autory z velké části zachraňuje ikonická hudba, novinka ovšem i díky svižnému traileru vypadá hned o třídu lépe než minule.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace