Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Komedie Roar s Nicole Kidman


ikona
krauset
alison brieapple tv+nicole kidmanroar
Roar si hlasitě řekne o pozornost už v dubnu.  
Necelý měsíc nás dělí od nového seriálu Applu s názvem Roar, tedy řev. Ale „roar“ neznamená totéž, co křik oběti, spíše vyjadřuje spravedlivý hněv nebo řev lva. Roar bude antologií osmi příběhů žen, které se klenou mezi žánry a náladami. Mezi černou komedií a dramedií se představí Nicole Kidman, Issa Rae z Insecure, Alison Brie, Hugh Dancy či Alfred Molina. Seriál vypráví mimo jiné o ženě, která pojídá fotky, o ženě doslova posazené na piedestal ve vlastním obýváku, o ženě, která coby duch řeší svou vlastní vraždu, nebo o manželce, jež se odhodlá přijít do obchodu s reklamací, kterou si jistě v minulosti přálo udělat mnoho manželek před ní, a to s požadavkem vrátit svého manžela. Jedna z epizod bude podle všeho zasazena i do westernových kulis. 

Za seriálem podle povídek Cecelie Ahern stojí tým okolo GLOW. Nicole Kidman, ona polykačka fotek, působí u projektu i jako výkonná producentka. Premiéra na Apple TV+ 15. dubna. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace