Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Kriminálka Under the Banner of Heaven


ikona
Spooner
Andrew GarfieldFXUnder the Banner of Heaven
Kdyby se Peter Parker stal detektivem v americkém zapadákově. 

O minisérii Under the Banner of Heaven od kabelovky FX ještě před několika týdny téměř nikdo neslyšel. Stačil ale jeden atmosférický teaser a kriminálka s Andrew Garfieldem se ihned dostala do mnoha diváckých radarů. A nyní tu máme nářezový trailer, po němž očekávání stoupají ještě mnohem výše! V adaptaci románu Jona Krakauera si Garfield ve své aktuální skvělé formě zahraje detektiva, který má za úkol vyřešit brutální vraždu mladé matky a jejího dítěte v typickém zapadákově. Dostane se ovšem do víru událostí, kvůli nimž začne coby mormon zpochybňovat svou vlastní víru. 

Kromě Garfielda se můžeme těšit také na Sama Worthingtona z Avatara či vycházející herečku Daisy Edgar-Jones z oceňovaného seriálu Normální lidi. Hlavně se však můžeme evidentně těšit na pořádně hutnou atmosférou, (snad) zajímavé otázky o víře, hereckou show hlavní hvězdy a zejména slibný materiál, jenž láká naplno už v ukázkách a svou podobnost s Temným případem prostě nezapře. Očekávání jsou zkrátka čím dál větší. Co myslíte, valí se na nás kriminální pecka roku?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace