Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Koruna prequelu?


ikona
Spooner
korunanetflixthe crown
Jaké panovníky si vezme Netflix pod drobnohled tentokrát? 

Oceňovaná Koruna patří už řadu let mezi seriálové klenoty Netflixu, jenž svými nadstandardními kvalitami, tunou ocenění, výpravou a hereckými výkony ční poměrně vysoko nad většinou ostatních kousků od této streamovací služby. Už letos bychom se pak měli dočkat páté série, v níž nás opět čeká generační proměna. Role královny Alžbety II. se tak ujme Imelda Staunton, prince Philipa si zahraje Jonathan Pryce a dojde i na Dominica Westa coby Charlese a Elizabeth Debicki v kůži Diany. Pohled do královské rodiny by pak měl podle plánu skončit šestou řadou, jež se dočkáme nejspíše příští rok. Jenže Netflix svou věhlasnou značku ještě jen tak opustit nehodlá.

Streamovací služba totiž podle všeho jedná s producenty a tvůrci o možném prequelu. Novinka by měla v případě odklepnutí údajně zahrnovat éru po smrti královny Viktorie až do svatby Alžběty II. Seriál by tak měl pokrýt období, kdy se na britském trůnu vystřídali čtyři panovníci – Eduard VII., Jiří V., Eduard VIII. a Jiří VI. Projekt by si měl vzít opět na starost oceňovaný tvůrce Peter Morgan a podle prvních spekulací by mohl výlet do britského historie čítat tři až pět sérií. Tyto informace jsou ovšem zatím nepotvrzené a zdá se, že vše je prozatím ve fázi jednání. Případný prequel zkrátka ještě zelenou nedostal a práce jsou v hodně rané fázi. Co myslíte, zaslouží si tento seriál prequel, nebo by tvůrci raději neměli pokoušet štěstí?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace