Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Percy Jackson získal novou tvář


ikona
Spooner
disney+percy jacksonWalker Scobell
Od Ryana Reynoldse k bohům. 

Dobrodružství Percyho Jacksona patří sice mezi zatraceně úspěšné knižní série pro mladé, v kině ovšem teenagerský polobůh příliš díru do světa neudělal. Adaptace s Loganem Lermanem a Alexandrou Daddario to po dvou zcela průměrných dílech v kinech zabalily a nad značkou se zavřela na pár let voda. Jenže tato fantasy sága má stále velkou sortu fandů a na Disney+ toho chtějí využít. Percy Jackson se tedy už brzy dočká seriálového reparátu, který chystá streamovací služba ve spolupráci s autorem předlohy Rickem Riordanem. Novinka, kterou sepisuje tvůrce pirátského Black Sails Jonathan E. Steinberg, by tak měla být tentokrát daleko věrnější knihám. A jak se z nového představitele Percyho Jacksona zdá, tak to může být i pravda.

Zapomeňte na malinko odrostlejšího Lermana, tentokrát bude Jacksonovi stejně jako v první knize 12 let. Zahraje si ho pak vycházející mladý herec Walker Scobell, jenž na sebe nedávno silně upozornil v netflixovském hitu Projekt Adam coby mladší verze Ryana Reynoldse. I když mě svým až příliš velkým tlačením na pilu lezl spíše na nervy, do hollywoodského rybníčku se po boku hvězd uvedl vlastně docela efektně. Jeho obsazení do potenciálního fantasy hitu tedy dává docela smysl. V první sérii se pak logicky opět dočkáme adaptace úvodní knihy s názvem Zloděj blesku, v níž se hlavní hrdina dozví o svém božském původu a musí zjistit, kdo ukradl mocný blesk boha Dia. Tak budeme doufat, že to opravdu dopadne zábavněji než posledně.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace