Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Právnický The Lincoln Lawyer


ikona
Spooner
boschDavid E. Kelleynetflixthe lincoln lawyer
Známý protřelý právník míří na Netflix. Nebylo mu ale lépe ve filmu? 

Vzpomínáte si na dle mého neprávem přehlížený právnický kousek Obhájce aka The Lincoln Lawyer? Matthew McConaughey si v něm před lety zahrál zatraceně stylového a ukecaného právníka, jehož kanceláří je jeho Lincoln, s nímž díky šoférovi brázdí ulice Los Angeles. A vznikla z toho zatraceně chytlavá detektivka, u níž mě mrzelo, že se nedočkala pokračování. Když jsem si tedy před několika měsíci přečetl, že Netflix chystá seriálovou verzi podle úspěšných předloh z pera Michaela Connellyho, jenž je autorem také knižní série o Boschovi, od tvůrce Sedmilhářek David E. Kelleyho, byl jsem hodně zvědavý. Po traileru už však příliš zvědavý nejsem.

Seriálové dobrodružství právníka Mickeyho Hallera (který je v knihách mimochodem Boschovým nevlastním bratrem) totiž vypadají v první traileru naprosto tuctově, vizuálně sterilně a hlavně dost nudně. Titulní představitel má do charismatu McConaugheyho sakra daleko a celé to vypadá jak rutinní laciná kriminálka ze stanice CBS. A ani na civilní atmosféru z Bosche se tenhle kousek zatím nechytá. Tohle zkrátka zatím vypadá na nudnou netflixáckou výplň než na stylovou právničinu. Škoda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace