Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Zaklínač nabírá posily


ikona
Sam.Vimes
castingnetflixrobbie amellthe witcherzaklínač
Netflix oznamuje čtyři nové herce a postavy pro další řadu Zaklínače 

Natáčení třetího Zaklínače už je v plném proudu a tak je nejvyšší čas oznamovat nové přírůstky k obsazení. Robbie Amell (Upload, The Tomorrow People), mladší bratranec Stephena Amella z Arrow, si zahraje Gallatina. Zatímco následující tři postavy vycházejí z knižní předlohy, Gallatin je úplně nový, napsaný jen pro seriál. Jde o elfského vůdce Scoia’tael spolupracujících s Nilfgaardem. Jeho přímočarost a oddanost k vlastním lidem jej však povede ke konfliktu s Francescou. Meng’er Zhang (Shang-Chi) se v třetí řadě objeví jako čtenáři oblíbená Milva, vynikající lukostřelkyně vychovaná dryádami z Brokilonského lesa.

Robbie Amell (The Flash)

Hugh Skinner (Fleabag, Harlots) si zahraje prince Radovida. Mladší bratr (v předloze syn) redanského krále Vizimira je charistmatický, lehkovážný šlechtic, který ovšem musí rychle dospět, když je zapojen do Redanské rozvědky a globálních politických intrik. Dosud především divadelní herečka Christelle Elwin se objeví v roli Mistle, členky Potkanů. Jde o gang dospívajících, kteří se protloukají světem za času války jak jen můžou, a později budou důležití pro příběh Ciri. Vedle čtyř oficiálně oznámených jmen se podle webu Redanian Intelligence k obsazení připojí ještě Jim Sturgeon jako posel Aplegatt a dále Safiyya Ingar a Sean Cernow v dosud neznámých rolích. Třetí řada Zaklínače dorazí na obrazovky během příštího roku a nezbývá než doufat, že se tvůrci poučili z chyb, jež udělali u druhé série.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace