Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se dvojky Moon Knighta?


ikona
Spooner
disney+marvelmoon knightoscar isaac
Zůstane hrdina s tváří Oscara Isaaca i nadále na streamu? 

Streamovací služba vykopla svou letošní štaci seriálových marvelovek Moon Knightem, novým hrdinou ze světa MCU, který je tak trochu schizofrenik a kromě toho, že má několik osobností, v sobě skrývá i sílu mocného egyptského boha. A zdá se, že se tento kousek dokázal mezi fandy poměrně rychle etablovat a tým okolo Kevina Feigeho nám zvládl naservírovat zase trochu jinou marvelovku, jež se přitom v komiksovém univerzu asi úplně neztratí. A to už jen díky skvělému Oscaru Isaacovi i záporákovi s tváří Ethana Hawke. Jaké mají ovšem Disney s Marvelem s tímto hrdinou nadále plány? Čeká ho seriálová cesta, nebo se vydá do filmů?

Už teď je téměř jisté, že Moon Knight se dalšího sólového seriálového dobrodružství už nedočká. Web Variety totiž zjistil, že Disney zapsalo malinko temnějšího hrdinu do bojů o prestižní ceny Emmy v kategorii nejlepší minisérie či antologie. Což znamená jediné, že stejně jako loni např. u WandaVision, ani zde se s druhou řadou nepočítá. Stejný osud ostatně postihl i nedávného Hawkeye, jenž se bude chtít na Emmy také dostat mezi nejlepší minisérie. Loki What If…? jsou tedy stále jedinými z MCU seriálových kousků, jež byly prodlouženy pro další sérii. Co přesně to znamená pro Moon Knighta? To zatím není jisté a u Marvelu možná čekají na divácké ohlasy po konci celé minisérie. Je dost možné, že se stejně jako Ms. Marvel přesune do filmů někoho známějšího, nebo ho tvůrci nechají chvíli na střídačce. Viděli byste Moon Knighta v MCU světě rádi i nadále?

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Disney+
Zdroj: Variety

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace