Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Tajemná Nestvůra z Essexu


ikona
Spooner
apple tv+claire Danesnestvůra z EssexuThe Essex SerpentTom Hiddleston
Hledání záhadného monstra. A také lásky.  

Streamovací služba Apple TV+ je v posledních měsících docela na koni. Feel-good dramedy V rytmu srdce bodovala na Oscarech, seriálovým kouskům typu Ted Lasso či The Morning Show se pro změnu daří na televizních cenách a letošní Odloučení zatím také sbírá chválu všude možně. A do toho do nás pravidelně pálí zajímavě obsazené minisérie. Tou další v pořadí bude dobová Nestvůra z Essexu, v níž hvězda seriálového hitu Ve jménu vlasti Claire Danes zavítá v 19. století do malé britské vesničky, aby přišla na to, jestli se zde skrývá tajemná mořská potvora, kvůli níž se dějí tamním občanům hodně divné věci.

Jenže situace se začíná velmi brzy zhoršovat a hranice mezi vírou a fanatismem se u vesničanů začne hodně rychle ztenčovat. A neobvyklý vztah hlavní hrdinky s místním pastorem v podání Toma Hiddlestona věci také trochu zkomplikuje. Upoutávka je pak hezky rozkročena mezi mysteriózním dramatem s hororovými prvky a dobovou vztahovkou. Už jen kvůli sympatické ústřední dvojici doufám, že bude tato žánrová kombinace fungovat na obou frontách.

--- 

Autor: Milan Rozšafný

Foto: Apple TV+
Zdroj: Apple TV+

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace