Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars oznamují další seriálový přírůstek


ikona
Diego.Dorlan
animákDave FiloniDisney+Star WarsTales of the Jedi
Rodina animovaných Star Wars seriálů se opět rozrůstá. 

Před pár dny byla oznámena nová animovaná série ze světa Star Wars. Informací je zatím velmi málo, ale mělo by se jednat o animovanou antologii. Tento formát si Disney vyzkoušelo již loni se Star Wars: Visions, které se odlišovalo silným anime vizuálem. Seriálu se dostalo vřelého přijetí u kritiků, nicméně u diváků nebyly pozitivní ohlasy tak jednoznačné. Nová série s přízviskem "Tales of the Jedi" by tedy měla opět rozšířit bohaté portfolio animované tvorby, vykreslující předalekou galaxii. V této barevné sáze, která začala Klonovými válkami, se nyní nachází úctyhodný počet projektů. Většina z nich je sice již ukončená, ale aktuálně běží série Star Wars: The Bad Batch a Visions by se taktéž mělo dočkat druhé řady.

Podtitulek nového projektu odkazuje na stejnojmennou komiksovou sérii od ostřílených veteránů The Dark Horse Comics. Tyto komiksy vycházely mezi lety 1993 a 1998 a popisují události Velké sithské války, která se odehrála téměř čtyři tisíce let před událostmi šesté epizody. Komiksy se také dotýkají Velké hyperprostorové války, jež proběhla o dalších tisíc let dříve. O chystaném projektu se snad dozvíme více informací již 28. května, kdy by měl proběhnout panel s Davem Filonim, guru této animované části světa Star Wars.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Disney+
Zdroj: Dark Horizon / Collider

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace