Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doctor Who získal novou tvář


ikona
tomasmy
BBCDoctor WhoRussel T. Davies
Doctor Kdo?  

V neděli kolem poledne se na instagramovém účtu Russela T. Daviese a seriálu Doctor Who objevily emoji symboly dvou srdcí a modrého čtverce. Rozluštění jejich významu nebylo nijak složité. A skutečně - o pár hodin později byl ve vší tichosti odhalen představitel čtrnáctého Doctora. 

Nechme teď stranou, co si myslím o podobě celé akce - tedy že jde o nejsměšnější způsob oznámení čehokoliv a že po oznamovacím teaseru na Jodie v primetimu je k smíchu i k pláči zároveň - a pojďme si tedy říct, do koho že se to Jodie letos na podzim zregeneruje, protože je více než pravděpodobné, že si toho zcela řadového a na první pohled zaměnitelného příspěvku na sítích nikdo nevšiml. Inu, po první ženské inkarnaci tu budeme mít prvního Doctora tmavé pleti. Opět to bude (naštěstí) muž a asi už vám došlo, že to (naštěstí) nebude Olly Alexander.  

Novým Doctorem je představitel Erica Effionga z netflixovského hitu Sex Education, Ncuti Gatwa. Co tohle snové angažmá znamená pro jeho budoucnost v Sexuální výchově ještě nevíme, podstatné ale je, že já osobně si ho v hlavní roli britského klenotu (který mimochodem příští rok oslaví 60. výročí), dovedu překvapivě velmi dobře představit, ačkoliv bych ho nikdy nefavorizoval - přesně takoví herci se ale nakonec Pány času stávají. Značná část internetu pak tvrdí, že nezáleží na tom, jaké bude mít Doctor pohlaví a barvu pleti, ale na tom, aby byl ztvárněn dobrým hercem (což Gatwa splňuje) a měl dobré scénáře. A protože se vrací Davies, je dost možné, že to tak i bude. Jeho éra s Ecclestonem a Tennantem je stále moje nejoblíbenější, dovolím si mu v tomto směru tedy plně důvěřovat i nadále. Tak uvidíme, jestli se konečně začíná seriálu blýskat na lepší časy. 

Změna u kormidla TARDIS proběhne už na podzim

--- 

Autor: Tomáš Mysliveček
Foto: BBC, Netflix

Zdroj: BBC

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace