Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Druhá řada Slow Horses


ikona
Spooner
applet tv+gary oldmanmarek vašutslow horses
Špionážní outsideři vítají mezi sebou český herecký vývozní artikl. 

Na nový špionážní kousek Slow Horses jsme si u nás ještě nestihli posvítit. Vězte ale, že na recenzi slibné novinky o špionážních outsiderech z MI5 s Gary Oldmanem dojde už brzy. Sotva však na Apple TV+ skončila první řada, hned začala streamovací služba lákat na tu druhou, která nejen, že už je dávno odklepnuta, ale dokonce i natočena a dočkat bychom se jí měli ještě tento rok. A dojde v ní i na poněkud překvapivou českou stopu v podání Marka Vašuta! Ano, prověřená česká tvář u zahraničních tvůrců (Karel Roden nejspíš nezvedl telefon) dostal zase jednou zajímavou prácičku, a i když zřejmě nebude peprně hláškovat jako v druhém Bladeovi, už podle několika záběrů v teaseru by si mohl zahrát výraznější vedlejší roli. 

Druhá řada Slow Horses pak bude opět vycházet z knižní série Micka Herrona, tentokrát z druhého dílu s názvem Dead Lions, v němž bude Gary Oldman a jeho tým vyšetřovat smrt jednoho z kolegů. Teaser toho sice neukazuje moc, základ na poctivou špionážní žánrovku tu ale opět máme velmi slibný. Tak se nechme překvapit, kolikrát se držitel Oscara před kamerou potká s Markem Vašutem.

--- 
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Apple TV+
Zdroj: Apple TV+

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace