Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prequel Yellowstonu nabírá hvězdné obsazení


ikona
Spooner
18831932harrison fordhelen mirrenparamount+taylor sheridanyellowstone
Indiana Jones a britská královna v době prohibice. 

Asi žádný tvůrce nemá aktuálně tolik seriálové práce jako Taylor Sheridan. Pravda, raději bych ho vídal častěji na celovečerním poli, na streamovací službě Paramount+ se mu ale až nebývale daří a do toho chystá jeden slibný projekt za druhým. Z Yellowstonu vyrostl megahit, jehož pátá řada se začala aktuálně natáčet a srdce westernových fanoušků zaplesalo i u výtečného prequelu 1883. A universum Yellowstonu hodlá rozšiřovat i nadále. Už nějaký čas víme, že nás čeká další prequel (nebo také spin-off 1883) s názvem 1932, který bude zkoumat další generaci rodiny Duttonových a tentokrát se zaměří na éru prohibice a velké hospodářské krize. Nyní už víme, kdo si nové členy Duttonovic famílie zahraje. A já nechápu, kde Sheridan na ty hvězdy pořád chodí. 

 

Hlavními tvářemi nového seriálu se totiž stává hollywoodská legenda Harrison Ford a britská stálice Helen Mirren. Což je do projektu od tvůrce, jehož seriály jsou plné charismatických a zatraceně vděčných charakterů, zase jednou neskutečná trefa do černého a další důkaz, že s Sheridanem chce momentálně pracovat snad každý. Ostatně, stačí připomenout, že do chystaného mafiánského dramatu Tulsa King ulovil Sylvestra Stalloneho, do seriálu Lioness Zoe Saldanu a do Land Mana zase Billyho Boba Thorntona. Koho si Ford s Mirren zahrají, zatím není jasné. Dá se ale předpokládat, že jejich postavy budou nést jméno právě rodu Duttonů. Sheridan prostě nepolevuje a jeho Yellowstone franšíza je čím dál zvučnější.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Paramount+
Zdroj: Deadline

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace