Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Seriálové Pravdivé lži


ikona
Spooner
cbsjames cameronpravdivé lži
Doufám, že tohle Arnold nikdy neuvidí. 

Asi už jste si všimli, že televizní nabídce celostátních amerických stanic se už moc nevěnujeme. Kabelovky i streamovací služby zkrátka zajímavostí i kvalitou tamní tituly dávno předběhly a kanály spoléhají na čím dál lacinější a rutinnější kriminálky či sitcomy nevalných kvalit. A sem tam se rozhodnou do seriálové podoby zprznit i tu největší filmovou či seriálovou klasiku, což je právě následující případ. Ano, stanice CBS nám naservíruje novou verzi legendárních Pravdivých lží, tentokrát bez Arnolda i Jamie Lee Curtis a s producentskou záštitou samotného Camerona (někdo holt potřebuje penízky na další podvodní kameru). 

I tentokrát tedy dostaneme supertajného agenta, který nemá moc času na svou manželku a ta se shodou akčních náhod dozví o jeho pravém povolání. A pohled na první promo složené převážně z první epizody bolí snad ještě víc, než byste čekali. Ano, od CBS nemůžeme samozřejmě očekávat žádné zázraky a bude se tu servírovat jejich další tradiční kriminální rutina. Jenže v případě Cameronova majstrštyku se tento přístup rovná prakticky kacířství. Obzvláště když má hlavní hrdina prozatím charisma na nule a Arnie by ho dokázal zlikvidovat dřív než druhořadého záporáka. Tohle je prostě seriálová šeď a zbytečnost toho nejhrubšího zrna, o níž se nejspíš nevyplatí ani zavadit pohledem. Srdce akčního fandy pláče.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: CBS
Zdroj: CBS 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace