Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Speed Racer dostane seriál


ikona
krauset
apple tv+speed racerwachowski
Slavný japonský komiks znovu v americkém podání.  

Apple TV+ si od produkční společnosti Bad Robot, kterou založil J. J. Abrams, objednala hraný seriál Speed Racer. Tahle akční závodní franšíza vznikla v Japonsku jako manga Mach GoGoGo, jejíž autorem byl Tatsuo Yoshida, a to už v roce 1966. Značka zaznamenala značný úspěch v USA, navázalo se devadesátkovým americkým seriálem The New Adventures of Speed Racer, který odvysílal třináct epizod, filmy, merchandisingem, komiksy. V roce 2008 došlo na Speed Racera hned dvakrát. Animovaný seriál Speed Racer: The Next Generation sklidil ještě mizernější reakce než film Speed Racer režírovaný Lanou a Lilly Wachowskými. Film v hlavních rolích s Emilem Hirschem a Christinou Ricci pohořel, přestože měl za sebou věhlasné tvůrkyně Matrixu. Čerstvě chystaný seriál se na tento film obracet nehodlá a vrátí se k původnímu zdroji z šedesátých let. 

Za projektem stojí coby showrunneři Hiram Martinez (Snowpiercer) a Ron Fitzgerald (Westworld), další scenáristé jsou právě nabíráni. Společnost Bad Robot spolupracuje s Apple TV+ delší dobu, vytvořila pro tuhle platformu už adaptaci Stephena Kinga Lisey a její příběh s Julianne Moore a Clivem Owenem, Little Voice a blížící se My Glory Was I Had Such Friends s Jennifer Garner.

 ---

Autor: Tomáš Krause
Foto: Warner Bros.
Zdroj: Deadline 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace