Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Spin-off Star Wars Andor


ikona
krauset
andordisney+rogue onestar wars
Prequel Rogue One se představil ve výborné ukázce. 

Disney se očividně není schopen vzdát časových mezerek mezi trilogiemi, kam zasazuje všechny své seriály. Už zítra nás čeká Obi-Wan, po něm pak v létě přijde Andor, prequel Rogue One, který se mezi fanouškůy těší z disneyovských filmů ze světa Star Wars největší oblibě. Andor je pojmenován po rebelovi Cassianu Andorovi, který měl spolu s Jyn Erso klíčový podíl na úspěchu operace vedoucí k ukořistění plánů Hvězdy smrti. Nyní se s ním setkáme pět let před děním v Rogue One. Andora opět ztvární Diego Luna, doplní ho Stellan Skarsgård a Adria Arjona.

První sezóna bude sestávat z dvanácti epizod a odbyde si premiéru 31. srpna. Druhá řada už je ve výrobě. Disney nasazuje Star Wars pouhé dva dny před premiérou Prstenů moci, dočkáme se tak nejen přímého střetu dvou největších fikčních světů, ale dokonce souboje slova Andor. Krom jména rebelujícího protagonisty je Andor i názvem ostrova, na němž vyroste bájné království Númenor. Zanedlouho uvidíme, zda to bude Disney+, či Amazon, kdo strhne diváky na svou stranu. 

 

---

Autor: Tomáš Krause
Foto: Disney+
Zdroj: Disney+ 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace