Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Reboot fantasy Willow


ikona
tomasmy
Disney+lucasfilmwarwick daviswillow
Výtečná fantasy znovu ožívá! 

Willow je jednou z nejlepších a největších fantasy klasik 80. let. George Lucas chtěl filmem o hrdinném trpaslíkovi, jenž chrání novorozené děvče před úklady zlé královny Bavmordy a společně s dalšími hrdiny (např. rytířem Madmartiganem v podání Vala Kilmera) a dělá všechno proto, aby se naplnilo proroctví, které se kolem nich točí, odstartovat novou velkolepou ságu, nakonec ale zůstalo jen u jediného filmu. A to je nejspíš hlavní důvod, proč tenhle skvělý film (mimochodem režírovaný Ronem Howardem) zapadl. 

Nyní se ale tenhle kult po pětatřiceti letech pokusí Disney znovu oživit. A to rovnou ve formě seriálu. Titulní roli v tomto rebootu opět ztvární výtečný Warwick Davis a zatím to vypadá, že v seriálu půjde o to samé, co ve filmu, neboť je nám připomenuto právě ono filmové proroctví. Trailer pak sice není dechberoucí, nicméně vypadá zatraceně skvěle, je nám tu servírována temnota i krásná krajina, voiceovery vsázejí na osudovost a já se pomalu začínám těšit. Šance na to, že 30. listopadu dostaneme na Disney+ vynikající fantasy rozhodně žije. Vizuálně upoutávka za Rodem draka či Zaklínačem sice zaostává, ale osobně z ní mám mnohem lepší pocit než z ukázek na Prsteny moci. Willow si kvalitu rozhodně zaslouží, tak snad nezklame.     

 

 

---

Autor: Tomáš Mysliveček
Foto: Disney+
Zdroj: Disney+  
 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace